Opiskelijat FinFami-järjestössä -kooste materiaaleista

Opiskelijat osana työelämää finfami 2020 koosteeseen on koottu kaikki FinFamin laatukäsikirjan opiskelijoihin ja harjoittelijoihin liittyvät materiaalit. Voit tulostaa koosteen ja suunnitella sen avulla yhdistyksellesi opiskelijoiden huomioimisen prosessin.

Koosteesta löydät:

  • Opiskelijat osana työelämää -materiaalin: Materiaalissa eritellään neljä erilaista työpaikalla oppimisen menetelmää ja niihin liittyviä työnantajavastuita.
  • Opiskelija on yhdistyksen voimavara -materiaalin: Tämä on kysymyspatteristo yhdistykselle siitä, miten opiskelijaresursseja voidaan hyödyntää.
  • Opiskelijan toiveet harjoittelulta -lomake: Lomake annetaan opiskelijalle/harjoittelijalle täytettäväksi ennen harjoittelun alkamista. Kyselylomake toimii saapumiskyselynä. Lomakkeen avulla kartoitetaan opiskelijan toiveita harjoittelulta.
  • Opiskelijoiden polku FinFamissa -lomake: Tässä kohtaa kerrotaan FinFamin opiskelijoiden polku-lomakkeesta, jota voidaan yhdistyskohtaisesti hyödyntää oman opiskelijaprosessin räätälöinnissä.
  • Opiskelijan oppimis- ja havaintopäiväkirja FinFami -järjestössä: Oppimis- ja havaintopäiväkirjapohja on tehty harjoittelijoita varten. Tähän on koottu keskeisimpiä kysymyksiä harjoittelun ajalta. Lomake toimii sekä harjoittelijan oppimisen tukena, että myös järjestön kehittymisen tukena. Lomake on anonyymi, sillä sen tiedot säilytetään toiminnan kehittämiseksi.

Kaikki kommentit materiaaliin ja sen käytettävyyteen sekä kehittämiseen liittyen ovat tervetulleita. Voit olla yhteydessä materiaalin osalta: jaana.humalto(at)finfami.fi

Print Friendly, PDF & Email

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

Related Articles