Ihana ja innostava henkilöstöhallinto

Mahtavaa, että olet astunut finfamilaatu.fi sivustolle. Tervetuloa innostavan ja idearikkaan henkilöstöhallinnon maailmaan!

Tältä sivustolta löydät laatukäsikirjan, johon on tallennettu apuvälineitä matkallesi hyvään henkilöstöhallintoon. Laatukäsikirjasta löydät myös materiaaleja muuhun yhdistyshallintoon. Voit hyödyntää materiaaleja yksi kerrallaan tai useamman esimerkiksi henkilöstön yhteisessä kehittämispäivässä.

Materiaaleista on hyötyä sekä johdolle, tiiminvetäjille että työntekijöille. Materiaaleja tuotetaan jatkuvasti lisää, joten pysy kuulolla ja anna rohkeasti palautetta. Palautteen perusteella voimme tuottaa juuri sinun tarpeeseesi soveltuvia menetelmiä, tietoja ja materiaaleja.

Mitä kivaa tähän mennessä laatukäsikirjasta löytyy? Vaikka mitä. Mietitkö, miten hyödyntäisit työyhteisössä piilevää osaamista? Ota FinFamin koulutussuunnitelma käyttöön. Siinä saadaan sekä henkilöstön, operatiivisen johdon että strategisen johdon ääni kuuluviin.

Mietitkö, miten voisit toteuttaa kehityskeskustelut muuttuvassa työelämässä? Hyödynnä Kehityskeskustelukortit , joiden aihepiirejä voit hyödyntää työntekijäkohtaisesti muutaman tai halutessasi kaikki. Kehityskeskustelukorttien ideana on tehdä keskusteluista nopeita, sillä kaikkia aihepiirejä ei tarvitse käydä kaikkien työntekijöiden kohdalla läpi. Työntekijöiden ja johdon tilanteet ovat yksilöllisiä, jolloin myös keskusteltavien aihepiirien valinnan tulisi olla mahdollista. Kehityskeskustelukortit mahdollistavat tämän. Voit hyödyntää niitä myös etäkehityskeskusteluissa.

Haluaisitko ideoida järjestön tulevaisuutta? Hyödynnä järjestön tulevaisuussuunnittelumallia. Sen avulla voit katsoa sitä, miten järjestö on varautunut työelämän muutokseen. Voit ottaa tulevaisuuden suunnittelun aiheeksi seuraavassa toimistopalaverissa tai tiimipalaverissa.

Mitä materiaaleja sinä haluaisit henkilöstöhallinnon tueksi? Mistä materiaaleista hyötyisit tiimivetäjänä tai työntekijänä? Laita rohkeasti viestiä järjestö- ja henkilöstöasioiden asiantuntija Jaana Humallolle osoitteeseen jaana.humalto (at)finfami.fi. Materiaaleja tuotetaan osana FinFami järjestön henkilöstöstrategiaprosessia.

Mitä muita yhdistyshallinnon materiaaleja toivoisit tuotettavan? Mihin yhdistyshallinnon asioihin tai kysymyksiin toivoisit neuvoja tai välineitä? Ota yhteyttä yhdistyshallinnon asiantuntija Arto Bäckströmiin: arto.backstrom(at)finfami.fi.

Tehdään yhdessä henkilöstö – ja yhdistyshallinnosta ihanaa ja innostavaa!

Print Friendly, PDF & Email