Sinustako kirjoittaja FinFamin laatublogiin tai asiantuntijahaastateltava Huipputyönantaja -podcastiin?

Etsitkö innostavaa vapaaehtoistehtävää, jossa voisit jakaa osaamistasi muille? Pystytkö sitoutumaan tehtävään vain kertaluontoisesti tai kenties useamman kerran? Pidätkö kirjoittamisesta tai haluatko tulla haastateltavaksi podcastiin? Haluatko tehdä hallintoon liittyvää vapaaehtoistyötä järjestössä, joka auttaa omaisia, kun läheinen sairastaa psyykkisesti?

Jos vastasit useampaan kuin yhteen kyllä, tule vierailevaksi blogikirjoittajaksi ja/tai Podcast-haastateltavaksi Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFamiin.

Toimintamme kiteytyy sloganiin: ” Kun yksi sairastuu, monen maailma muuttuu. Et jää yksin. ” Olemme mielenterveyskuntoutujien omaisten – ja omaishoitajien valtakunnallinen edunvalvoja ja omaistyön asiantuntijaorganisaatio. Teemme työtä mielenterveysomaisten hyvinvoinnin edistämiseksi ja järjestöömme kuuluu keskusliiton lisäksi 18 alueellista jäsenyhdistystä ympäri Suomen. Jäsenyhdistykset tarjoavat tietoa, tukea ja neuvontaa mielenterveyskuntoutujien omaisille.

Etsimme kirjoittajia blogiimme hallinnon teemoista. Voit esimerkiksi jakaa ajatuksiasi vaikuttavasta someviestinnästä, kirjoittaa vinkkejä hyvään taloushallintoon liittyen tai vaikka jakaa parhaimmat kokemuksesi projektinhallinnasta? Aiheen ja sen pituuden voit päättää itse, kuten myös sen, kirjoitatko omalla nimelläsi vai anonyymisti. Innostus hallinnon teemoihin riittää! Toivomme blogikirjoittajilta halua jakaa vinkkejä ja omaa osaamista muiden hyödyksi, sillä FinFamin Laatusivusto on kaikkien hallinnosta kiinnostuneiden käytettävissä. Into kirjoittamiseen riittää! Voit halutessasi linkata omia kirjoituksiasi myös Linked In – tai blogisivustoillesi.

Tähän mennessä kirjoitettuihin teksteihin pääset tutustumaan täällä https://finfamilaatu.fi/laatublogi/

FinFamin Huipputyönantaja -podcast

FinFami julkaisee Huipputyönantaja -podcast -sarjaa, jota hostaavat yhdistyshallinnon asiantuntija Arto Bäckström ja järjestö – ja henkilöstöhallinnon asiantuntija Jaana Humalto. Toivomme podcastiin haastateltavia, kysymyksiä ja aihetoiveita. Onko sinulla ajatuksia tähän liittyen? Haluaisitko tulla haastateltavaksi jostain teemasta tai onko sinulla ehdotus haastateltavasta? Ota meihin yhteyttä.

Podcastin aikaisempiin jaksoihin pääset tutustumaan täällä: https://anchor.fm/finfami

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä meihin ja kerro toiveitasi.  


Arto Bäckström: arto.backstrom(at)finfami.fi tai

Jaana Humalto: jaana.humalto(at)finfami.fi

Print Friendly, PDF & Email