Vinkkejä etätyöhön ja voimia pandemia-ahdistuksesta selviytymiseen

Elämässä tulee vastaan erilaisia kriisejä ja tilanteita, joista voimme selviytyä. Konkreettista on miettiä, mihin asioihin voimme vaikuttaa. 

Poikkeustilanne ja käynnissä oleva pandemia ahdistaa monia. Tätä varten me FinFamissa koostimme kahden asiantuntijawebinaarin pohjalta ”Etätyö ja huoli pandemiasta ” oppaan poikkeustilanteesta selviytymiseksi.  Oppaan voit ladata täältä.

Elämme jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, jossa työtä tehdään erilaisissa verkostoissa ja pääosin etänä. Hyvät etätyöskentelyn taidot korostuvat entisestään ja itsensä johtamisen taidot ovat välttämättömiä. Näitä taitoja voidaan kuitenkin kehittää.

Oppaasta löydät konkreettisia vinkkejä, miten selvitä ahdistuksesta. Miten keskustella pandemiasta lapsen kanssa? Miten selviytyä omasta ahdistuksesta? Oppaaseen on myös koottu vinkkejä onnistuneen etätyöskentelyn tueksi.  

Tässä poikkeustilanteessa etätyöskentely on enemmänkin sääntö, kuin poikkeus. Töitä tehdään etänä kotoa käsin ja palaverit hoidetaan etäyhteyden kautta. Miten saisit etätyöstä vielä enemmän hyötyä irti? Miten voit pitää laadukkaita etäpalavereita? Käytännönläheisessä oppaassa kuvaamme, miten etäpalaveri kannattaa järjestää. Annamme myös vinkkejä, miten työntekijä voi tehdä itselleen onnistuneen etätyöpäivän. 

FinFamin tavoitat poikkeustilanteesta huolimatta. Yhdistykset tarjoavat maksutonta ja luottamuksellista omaisneuvontaa etänä. Neuvontaa saat mm. puhelimitse, sähköpostitse ja videoyhteyden kautta. Tutustu myös yhdistyksen verkkovertaistuen muotoihin. Et jää yksin. 

Antoisia hetkiä etätyöskentelyn parissa ja voimia poikkeustilanteeseen jokaiselle!

Print Friendly, PDF & Email