Voiko henkilöstöhallinnon ja oman työn kehittäminen olla kivaa?

Vastaus on kyllä. Muuttuvassa työelämässä on tärkeää päivittää työn prosesseja ja ideoida uusia työskentelytapoja säännöllisesti. Työtä tehdään paljon verkostoissa ja etänä, jolloin myös itsensä johtamisen taitojen kehittäminen on välttämätöntä. FinFami on kehittänyt ratkaisun näiden taitojen kehittämiseen.

Haluatko rakentaa timanttisen tiimin? Haluatko kehittää itsensä johtamisen taitoja? Onko vastuullasi ohjata opiskelijoilta tai harjoittelijoilta yhdistyksessäsi? Keräätkö heiltä säännöllistä palautetta ja toiveita? FinFami on kehittänyt materiaalikokonaisuuksia näihin teemoihin.

Opiskelijat FinFami -järjestössä koosteeseen on koottu kaikki FinFamin laatukäsikirjan opiskelijoihin ja harjoittelijoihin liittyvät materiaalit. Voit tulostaa koosteen ja suunnitella sen avulla yhdistyksellesi opiskelijoiden huomioimisen prosessin. Materiaalikokonaisuuden voit ladata täältä.

Itsensä johtaminen materiaalipaketti sisältää itsensä johtamisen välineitä ja menetelmiä, joita voi hyödyntää tehtävänkuvasta riippumatta. Materiaalissa esitellään kuusi (6) menetelmää, joiden avulla voi analysoida omaa työtään. Ota itsensä johtaminen kehittämispäivän teemaksi tai käsittele teemaa viikkopalaverissa. Voit materiaalin avulla valmistautua kehityskeskusteluun tai tiimipalaveriin. Materiaali toimii apuvälineenä työn suunnittelussa, työn tavoitteiden miettimisessä sekä oman työn tuunaamisessa. Materiaalikokonaisuuden voit ladata täältä.

Tiimityön kokonaisuutta voit hyödyntää jokaisen aloittavan tai jo pitkään toimineen tiimin työskentelyn kehittämisessä. Voit ottaa tämän materiaalikokonaisuuden apuvälineeksi tiimien perehdytys- tai kehityskeskusteluvaiheissa. Materiaalikokonaisuuden voi esimerkiksi tulostaa jokaiselle aloittavalle tiimille. Tiimityön kokonaisuuden voit ladata täältä.

Kaikki oheiset materiaalit löydät FinFamin laatukäsikirjasta.

Print Friendly, PDF & Email